U bevindt zich hier: Reisorganisaties Vamonos Travels  
 REISORGANISATIES
Van Verre
Thailand online
Vietnam online
MaleisiŽ online
Laos online
Cambodja online
Djoser
Reisspecialist.nl
NRV Holiday
Baobab
OAD
FOX Vakanties
Wereldreisgids.nl
Namasté Reizen
De Reisspecialisten
Koning Aap Reizen
KRAS
Vamonos Travels
De Jong Intra Vakanties
Kuoni
Traveltroef
BezoekThailand.nl

VAMONOS TRAVELS
 
Vamonos Travels


 

Thailand

Door jarenlange ervaring en goede lokale contacten is Vámonos Travels dé specialist op het gebied van individuele reizen naar Azië. De reizen zijn volledig naar uw wensen aan te passen. Zij gaan verder dan bouwstenen alleen.


 

21 dgn Thailand

Thaise glimlach

Deze reis is een pittige mix van het bruisende Bangkok, de groene bergen rondom Chiang Mai, de oude cultuur van Siam, het regenwoud van Khao Sok en de prachtige stranden langs de kust. Een perfecte mix van cultuur, natuur en ontspanning.


meer informatie


 

21 dgn Thailand/Laos

Lovable Laos

Wie moeilijk kan kiezen tussen de cultuur en stranden van Thailand en de charme en sereniteit van Laos, hoeft niet verder te zoeken. Deze avontuurlijke reis combineert het beste van deze 2 landen.

In Bangkok hoeft niemand zich te vervelen, deze bruisende stad is het startpunt van een avontuurlijke reis.

In Chiang Rai, helemaal in het noorden van Thailand en genesteld tussen de groene bergen, komt u in een tegenovergestelde wereld van Bangkok terecht: vol rust en natuur

meer informatie


 

Dwars door Indochina

24 dagen Indochina
Maak kennis met de vriendelijke bevolking van de Vietnamese en Cambodjaanse bevolking. Oude en recente geschiedenis laten een indrukwekkend beeld achter van het voormalige Indochina.

Meer informatie

Siam meets Khmer

19 dagen Thailand & Cambodja
Deze schitterende reis door Noord Thailand en Cambodja brengt u langs de natuur en cultuur van deze twee prachtige landen. Maak kennis met bergvolkeren, het regenwoud van Khao Yai en een van de zeven wereldwonderen: Angkor Wat.

Meer informatie


 

Highlights en Hilltribes

18 dagen Vietnam
Ontdek koloniaal Hanoi, het keizerlijke Hue, kleurrijk Hoi An en modern Saigon. Ook bezoekt u een van de vele etnische minderheden in het noorden en kunt u genieten van de mooie kustlijn bij Phan Tiet.

Meer informatie


Dwars door Indochina

24 dagen Vietnam, Cambodja & Thailand
Maak kennis met de vriendelijke bevolking van de Vietnam en Cambodja. Oude en recente geschiedenis laten een indrukwekkend beeld achter van het voormalige Indochina. Deze reis wordt op ontspannen wijze afgesloten op een heerlijk tropisch eiland.

Meer informatie


 

Tropische kusten en kleurige culturen


16 dagen fly & drive Maleisië
Tijdens deze reis bezoekt u Kuala Lumpur, de glooiende, groene heuvels van de Cameron Highlands, de regio vol Chinese invloeden Penang en het koloniale Kota Baru. U sluit af op een paradijselijk eiland met een van de witste stranden uit de omgeving.

Meer informatie

Het ongerepte regenwoud

18 dagen Borneo
Het regenwoud van Sarawak en Sabah is een fantastische belevenis voor natuurliefhebbers. Schildpadden, oerang oetangs en de kleurrijke onderwaterwereld …
Ontdek het allemaal tijdens deze avontuurlijke reis.

Meer informatie


Meer Maleisië en Borneo

15 dagen eilandhoppen

Meer informatie

18 dagen Borneo Exclusief

Meer informatie

16 dagen Maleisië for Kids

Meer informatie