U bevindt zich hier: Reisorganisaties Namasté Reizen Laos  
 NAMASTÉ REIZEN
Cambodja
Laos
Maleisie
Thailand
Vietnam
 REISORGANISATIES
Van Verre
Thailand online
Vietnam online
MaleisiŽ online
Laos online
Cambodja online
Djoser
Reisspecialist.nl
NRV Holiday
Baobab
OAD
FOX Vakanties
Wereldreisgids.nl
Namasté Reizen
De Reisspecialisten
Koning Aap Reizen
KRAS
Vamonos Travels
De Jong Intra Vakanties
Kuoni
Traveltroef
BezoekThailand.nl

LAOS
 Ontdek Laos & Tropisch Thailand

Deze reis combineert de hoogtepunten van Laos met de tropische stranden van Thailand. U overnacht in eenvoudige en middenklasse hotels op de beste en mooiste locaties. Uiteraard is er veel ruimte om op eigen gelegenheid beide landen te ontdekken. Start de reis in Luang Prabang en laat u verrassen door de koloniale architectuur en vele tempels. Eén van de hoogtepunten van de rondreis is Vang Vieng, waar u de mogelijkheid heeft om de schoonheid van de omgeving te ontdekken. Sluit de reis af in Koh Chang, een tropisch paradijs dat deel uit maakt van een nationaal park. Geniet van zon, zee en strand of maak zelfs een unieke duik met dolfijnen! Deze reis dient ter inspiratie en is geheel naar eigen wens aan te passen.
meer informatie


Hoogtepunten van Laos

Een unieke reis naar Laos en Thailand waar vooral de natuurlijke en culturele hoogtepunten van Laos centraal staan. Tijdens de reis heeft u alle gelegenheid om op eigen gelegenheid de gebieden te ontdekken die u bezoekt. Trek er op uit in de omgeving van Vang Vieng, dat met haar geweldige kalksteenformaties unieke vergezichten biedt. Bezoek vervolgens de UNESCO-stad Luang Prabang, waar elke tempel een andere indrukwekkende geschiedenis en uitstraling heeft. Het zuiden van Laos biedt vooral natuurlijke rijkdom, waaronder de Tad Fane Watervallen en Siphandone; de vierduizend eilanden van de Mekong! Sluit de reis vervolgens af in het tropische Hua Hin in Thailand! Deze reis dient ter inspiratie en is geheel naar eigen wens aan te passen.

meer informatie


Hello Laos

Een mooie en interessante kennismaking met het noorden van Laos. De reis voert voor een deel door de bergen langs de Zuid-Chinese grens. Hier zijn talloze bergstammen te vinden die ieder op eigentijdse wijze hun cultuur bepalen. Te voet, per boot of met de auto maakt u kennis met deze vriendelijke en bijzondere stammen. Natuurlijk wordt ook de oude koninklijke stad Luang Prabang aan gedaan met zijn talloze tempels. De route naar de hoofdstad voert u door de bergen, waar u vele nederzettingen passeert. De reis eindigt in de bruisende metropool Bangkok! Deze reis dient ter inspiratie en is geheel naar eigen wens aan te passen..

meer informatie


Verrassend Laos

Een veelzijdige, individuele reis naar de meest overweldigende gebieden van dit ongerepte stukje Azië. U reist per auto met privé-chauffeur, waardoor u alle gelegenheid heeft om zelf te bepalen wanneer en waar u wilt stoppen. De groene oevers van de Mekong Delta en de kleine nederzettingen onderweg begeleiden u tijdens een 2-daagse boottocht richting Luang Prabang. Bijzonder is een echte Mahout cursus in de buurt van Luang Prabang. In twee dagen tijd wordt u klaar gestoomd om olifantenverzorger te worden. Het zuiden van Laos is authentiek, groen en rustig. Het verblijf hier in een eco lodge is een waardige en een bijzondere afsluiter van deze reis. Deze reis dient ter inspiratie en is geheel naar eigen wens aan te passen.

meer informatie


Laos van Noord naar Zuid

Een veelzijdige, individuele reis naar de meest overweldigende gebieden van dit ongerepte stukje Azië. U reist per auto met privé-chauffeur, waardoor u alle gelegenheid heeft om zelf te bepalen wanneer en waar u wilt stoppen. Maak kennis met de gebruiken, gewoonten en rituelen van diverse traditionele bergstammen in het noorden. Trek er op eigen gelegenheid op uit in de oude koningsstad Luang Prabang en ontdek de pure schoonheid van het zuiden, hét deel van Laos dat veel reizigers onterecht overslaan. Deze reis dient ter inspiratie en is geheel naar eigen wens aan te passen.

meer informatie


Laos & Cambodja

U reist per auto met privé-chauffeur of per gedeelde minibus een comfortabele en gemakkelijke manier van reizen. Beleef de warme gastvrijheid van de Laotiaanse cultuur tijdens bezoeken aan diverse traditionele bergstammen, vaak kleurrijk versierd van top tot teen. Ook de natuurlijke pracht van Laos zal niet onopgemerkt blijven tijdens deze reis; prachtige vergezichten, oprijzende kalkstenen rotsformaties en eindeloze rijstvelden bieden de ideale ingrediënten voor prachtige momenten en foto’s. Cambodja maakt de reis niet minder interessant en is een perfecte aanvulling op het programma in Laos. Dwaal direct na aankomst uren rond in het immens grote Angkor Wat, bezoek de Killing Fields van Phnom Penh. U sluit de reis af op het strand van Sihanoukville. Deze reis dient ter inspiratie en is geheel naar eigen wens aan te passen.

meer informatie


Indochina op z'n best!

Een bijzondere reis naar de hoogtepunten van Indochina: Laos, Vietnam en Cambodja. Start uw reis met een bezoek aan de oude koningstad Luang Prabang in Laos en ervaar direct wat de historische rijkdom is van deze stad. Stap aan boord van een traditionele Junk in het magische Halong Bay, en wordt de volgende ochtend gewekt door een onvergetelijke zonsopgang. Laat halverwege de reis al de ervaringen en indrukken rustig op u inwerken op de stranden van Hoi An om vervolgens door te reizen naar Cambodja, waar o.a. het wereldwonder Angkor Wat en de Killing Fields van Phnom Penh op u wachten. Deze reis dient ter inspiratie en is geheel naar eigen wens aan te passen.

meer informatie


Laos in stijl

Vervoer per auto met privé-chauffeur
Combinatie van cultuur en natuur
Bijzonder: prachtige meerdaagse cruise door het zuiden van Laos
Bezoek aan de bijzondere stad Luang Prabang
Diverse lunches en diners inbegrepen
De reis kan geheel aan uw wensen worden aangepast en vertrek is iedere dag mogelijk

meer informatie


Thailand & Laos Boutique

Rondreis per auto met privé-chauffeur, een comfortabele manier van reizen. Overnachtingen in luxe boutique-hotels; kleinschalig en sfeervol. Geniet van een diner tijdens een candle light cruise. Stap op de fiets voor een tocht door groen Bangkok. Maak kennis met de kleurrijke bergvolkeren in Thailand & Laos en bezoek markten waar zij hun handwerk produkten verkopen. Wandel door de UNESCO-stad Luang Prabang waar elke tempel een andere indrukwekkende geschiedenis en uitstraling heeft. Ontspan tijdens een cruise over de Mekong Rivier. Deze reis dient ter inspiratie en is geheel naar eigen wens aan te passen
meer informatie


 

Nature & TemplesThailand/Laos/Cambodja


Rondreis per auto met privé-chauffeur, een comfortabele manier van reizen. Overnachtingen in luxe boutique-hotels; kleinschalig en sfeervol. Een reis voor wie geen genoeg krijgt van tempels, want er staan er veel op het programma. Bekende en minder bekende. In de UNESCO-stad Luang Prabang bijv. heeft elke tempel een andere indrukwekkende geschiedenis en uitstraling. In het Grand Palace in Bangkok komen dagelijks vele mensen naar de tempels om offers te brengen. En in het enorme tempelcomplex Angkor Wat raakt u nooit uitgekeken! Geniet daarnaast van de schitterende natuur in deze landen. De Kamu Lodge in Laos bijv. is de plek voor mooie wandelingen door rijstvelden en kleine dorpjes. De laatste dagen van de reis brengt u door in Kep in een luxe hotel aan zee. Deze reis dient ter inspiratie en is geheel naar eigen wens aan te passen.
meer informatie