U bevindt zich hier: Reisorganisaties OAD  
 REISORGANISATIES
Van Verre
Thailand online
Vietnam online
MaleisiŽ online
Laos online
Cambodja online
Djoser
Reisspecialist.nl
NRV Holiday
Baobab
OAD
FOX Vakanties
Wereldreisgids.nl
Namasté Reizen
De Reisspecialisten
Koning Aap Reizen
KRAS
Vamonos Travels
De Jong Intra Vakanties
Kuoni
Traveltroef
BezoekThailand.nl

OAD
  

De hele wereld is het speelveld van Oad Reizen geworden: van tropisch Mexico tot de Indonesische Archipel. Oad Reizen is actief in meer dan 60 vakantielanden van Scandinavië tot Zuid-Afrika. Exotische zon- en strandvakanties, wintersport, actieve vakanties, stedentrips, cruises, excursie- en rondreizen boordevol cultuur, natuur en couleur locale: voor elk soort vakantie is Oad Reizen een sterk, vertrouwd én betrouwbaar merk, dat borg staat voor kwaliteit en zekerheid tegen scherpe prijzen.


 

Hotels en vakanties in Maleisie


 

Verre reizen
naar o.a. Vietnam, Thailand, Maleisie en China

Vietnam vakanties

Indochina Compleet
Thailand, Vietnam, Laos en Cambodja vormen Indochina, één van de meest diverse regio’s van Zuidoost Azië. U maakt kennis met kleurrijke bergstammen in het noorden van Thailand. Via de Gouden Driehoek steekt u de grens over naar Laos en vaart u over de Mekong rivier naar Luang Prabang. Het comité van de werelderfgoedlijst UNESCO heeft dan de selectie al voor u gemaakt; Halong Bay, de koninklijke stad Hué, de hoofdstad Hanoi en het schilderachtige Hoi An in Vietnam en niet te vergeten de Angkor Wat in Cambodja. Een prachtige kwaliteitsreis! 
 

Ontdek Vietnam en Cambodja

De bekende en minder bekende trekpleisters van Vietnam en Cambodja komen tijdens deze rondreis uitgebreid aan bod. Reizend van noord naar zuid zullen we het allemaal ervaren. Hanoi's oude stadswijk, het historische Hoi An, vergeten stranden en vissersdorpjes en de Mekong Delta. Dan gaan we van oost naar west, passeren de grens met Cambodja naar Phnom Penh en als hoogtepunt bezoeken we de indrukwekkende tempels van Angkor

meer informatie


 
 

Strandvakanties in Thailand

Phuket
Koh Samui
Hua Hin
Pattaya
Cha-am
meer informatie


 

groepsrondreizen

De ideale manier van rondreizen, waarbij alles voor u geregeld wordt! Inbegrepen vlucht, begeleiding reisleiding, rondreis per bus en overnachtingen.

Land Van De Glimlach
De hoogtepunten van Thailand in een ontspannen tempo. Een uitgekiende reis waarbij u gegarandeerd een goede indruk krijgt van het mooiste dat Thailand te bieden heeft. Van de wereldstad Bangkok tot de bergstammen in het Noorden. Een mooie aanvulling op dit programma is een bezoek aan het prachtige natuurpark Khao Yai. Geniet tijdens de rondreis Land van de Glimlach en laat u betoveren door Thailand!

Het Mooiste Van Thailand
In goed gezelschap en op een prettige manier de hoogtepunten Thailand leren kennen? Deze reis is de perfecte combinatie van ontdekken en genieten van al het moois Thailand te bieden heeft. Alle highlights worden aangedaan, waarbij u het laatste traject wel op een hele bijzondere manier aflegt, namelijk per comfortabele boot. Een verzorgde reis waar u met goede herinneringen op terug zult zien!

meer informatie 
 

Thailand Free + Easy
Een uitermate aantrekkelijke reis: het beste van Thailand voor de beste prijs! Een uitgekiende route waarbij u alle hoogtepunten van Thailand ziet en waarbij u zelf bepaalt of u aan bepaalde excursies meedoet. Vanuit Bangkok naar het groene Noorden rondom Chiang Mai, een bezoek aan de wereldberoemde Long Necks van Mae Hong Son en tot slot een ontspannen verblijf aan het strand van Cha Am. Kortom: deze Free & Easy biedt u een scherpgeprijsde reis boordevol hoogtepunten!

Klassiek Thailand
Een echte Oad klassieker! Stap in de wereld van eeuwenoude tempels, boeddhistische monniken en oude koningssteden. Tijdens deze gevarieerde rondreis reizen we vanuit de hoofdstad Bangkok naar het groene noorden. We bezoeken alle bekende hoogtepunten zoals de brug over de River Kwai, oude Khmer tempels, de Gouden driehoek en de steden Chiang Mai en Chiang Rai. Maar ook de fietstocht in Bangkok en de kennismaking met de Lisu stam zult u niet snel vergeten!

Centraal Thailand
Tijdens deze gevarieerde rondreis door het authentieke centrum van Thailand maakt u kennis met eeuwenoude tradities, de Thaise cultuur en de vriendelijke Thaise bevolking. Ook de hoogtepunten van Thailand ontbreken niet; u verkent Bangkok per fiets en u staat stil bij het verleden bij de River Kwai Bridge. De eeuwenoude architectuur van de tempels zal u verbazen. Ook is er voor de natuur veel tijd ingeruimd en bezoekt u o.a. het schitterende nationale parken van Khao Yai. De rondreis eindigt op het paradijselijke eiland Koh Chang, waar u natuurlijk ook kunt verlengen.

meer informatie