U bevindt zich hier: Reisorganisaties Reisspecialist.nl  
 REISORGANISATIES
Van Verre
Thailand online
Vietnam online
MaleisiŽ online
Laos online
Cambodja online
Djoser
Reisspecialist.nl
NRV Holiday
Baobab
OAD
FOX Vakanties
Wereldreisgids.nl
Namasté Reizen
De Reisspecialisten
Koning Aap Reizen
KRAS
Vamonos Travels
De Jong Intra Vakanties
Kuoni
Traveltroef
BezoekThailand.nl

REISSPECIALIST.NL
 Cambodja

"Cambodja, het land van de tradities en de prachtige schatten"

Cambodja staat bekend om de vele Boeddhistische tempels. Dit is niet voor niets, want één van de wereldwonderen is het mystieke tempelcomplex Angkor Wat. Ga op avontuur in de regenwouden of geniet op de stranden van Cambodja.
Er zijn voor u vele mogelijkheden om op vakantie te gaan naar Cambodja. Om het land echt te leren kennen gaat u op rondreis door Cambodja. De prachtige natuur van Cambodja kunt u zien in één van de vele nationale parken. Daarnaast kunt u ook de grote steden als Phnom Penh en Siem Reap bezoeken tijdens uw vakantie in Cambodja. Kortom, Cambodja zit vol mooie steden en prachtige natuur om uw vakantie compleet te maken.


MaleisiŽ

Een land vol geheimen

Maleisië, land van schoonheid, historie, natuur, cultuur en haar vriendelijke bevolking. Een Aziatisch land met een klein Westers tintje. De wegen, de veiligheid en de levensstandaard zijn van een duidelijk hoger niveau dan de omringende Aziatische landen.
Dus wilt u Maleisië verkennen en genieten van de geheimen die dit land nog herbergt? Maak een rondreis door dit prachtige land en ontdek de bijzondere plekjes! Tijdens uw vakantie in Maleisie kunt u de bijna uitgestorven Oerang-Oetang bewonderen of duiken in het helderblauwe water. Kortom, u zult genieten van de pracht en praal in fascinerend Maleisie!


Thailand

"Thailand, het land van de glimlach"

Dit prachtige land met een uiterst vriendelijke bevolking, mooie stranden, exotische markten, Boeddhistische tempels, leuke winkels en een uitbundig uitgaansleven is absoluut de moeite waard om te bezoeken. Geniet van het mooie Thailand!
U kunt Thailand op diverse manieren verkennen. Wat dacht u van een rondreis door Thailand om de mooiste plekjes te ontdekken! In het hoge noorden van Thailand ligt de beroemde Gouden Driehoek, het drielandenpunt waar Thailand, Birma en Laos grenzen. Daarnaast kunt u in Thailand prima duiken om de indrukwekkende onderwaterwereld te bezichtigen. Kortom, uw vakantie in Thailand wordt een onvergetelijke ervaring!


Vietnam

"Het levenslied van een fascinerend land!"

Gastvrije mensen, een voorliefde voor kunst, muziek en literatuur, vissers die dobberen op de golven of liggend op het strand onder de grote palmen. Wandelend door de Mekongdelta, gedreven door de vergaande geschiedenis. Dit is Vietnam, hier moet u zijn!
U kunt Vietnam op diverse manieren ontdekken. Tijdens uw vakantie mag Hanoi, het centrum van de Vietnamese cultuur, ontbreken. Wilt u de mooiste plekjes in Vietnam ontdekken dan gaat u op rondreis door dit prachtige land. U kunt ook een combinatiereis Laos en Vietnam boeken. Wilt u liever lekker ontspannen aan één van de vele stranden die Vietnam rijk is dan gaat u voor de heerlijke strandvakantie in Phan Thiet. Kortom, u heeft genoeg keuze om Vietnam te ontdekken!


 

Reisspecialist.nl is onderdeel van Vertrekpunt B.V. Vertrekpunt is een onafhankelijke reisbureauketen met 26 vestigingen in midden Nederland. Met meer dan 190 medewerkers behoort de onderneming tot de grootste particuliere reisbedrijven in Nederland en is nog steeds groeiende.

Vertrekpunt biedt reizen van vrijwel alle Nederlandse reisorganisaties aan, zoals uw vliegvakantie, stedentrip, autovakantie of last-minute vakantie. Naast alle aanbiedingen wordt er ook meer aanvullende informatie over de landen en accommodaties gegeven. Uiteraard is Vertrekpunt aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en het Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen (ANVR).