U bevindt zich hier: Reisorganisaties Cambodja online  
 REISORGANISATIES
Van Verre
Thailand online
Vietnam online
MaleisiŽ online
Laos online
Cambodja online
Djoser
Reisspecialist.nl
NRV Holiday
Baobab
OAD
FOX Vakanties
Wereldreisgids.nl
Namasté Reizen
De Reisspecialisten
Koning Aap Reizen
KRAS
Vamonos Travels
De Jong Intra Vakanties
Kuoni
Traveltroef
BezoekThailand.nl

CAMBODJA ONLINE
  

Reizen door Cambodja op je eigen manier

Bij Cambodja denk je waarschijnlijk gelijk aan het mystieke Boeddhistische tempelcomplex Angkor Wat, niet voor niets een van de wereldwonderen. Of je herinnert je hoe dit land de jarenlange oorlogen te boven is gekomen. Het Tuol Sleng museum in de hoofdstad Phnom Penh en de zgn. Killing Fields getuigen daar van. Veel reizigers combineren Cambodja met een of meer buurlanden.

Maar is een langer verblijf de moeite waard? Wij vinden van wel. Reis per boot over de Mekong Delta en het beroemde Tonle Sap meer,langs de bekendste steden Siem Reap en Phnom Penh en pak naast de highlights ook de onbekende plekjes mee: fietsen door traditionele dorpjes in de dichtbegroeide jungle, overnachten in sfeervolle, centraal gelegen, kleinschalige accommodaties, uitrusten aan rustige stranden, zonder veel drukte of vertier.

Op een terrasje aan de Mekong zie je de monniken in hun oranje gewaden voorbij lopen. Toon echte belangstelling, een vriendelijke lach en je merkt dat de verlegen en bescheiden Cambodjanen het ijs snel breken. Het gevoel een kijkje te kunnen nemen in een land met een bewogen historie, dat langzaam weer opkrabbelt, waar de moderne consumptiemaatschappij nog ver weg is, waar rondreizen nog iets bijzonders heeft en waar je als reiziger echt welkom bent, dat neem je zeker mee naar huis.