U bevindt zich hier: Vietnam Can Tho  
 VIETNAM
Hanoi
Ha Long Bay
Ho Chi Minh City
Hoi An
Hué
Mekong Delta
Mui Né
Nha Trang
Sapa
Phu Quoc Island
Da Lat
Can Tho
Danang
Phan Thiet
Hai Phong
Ninh Binh
Vung Tau
Ca Mau

CAN THO
 

Can Tho is zo overvloedig is aan natuurlijke hulpbronnen en vruchtbaar land dat bijna alles kan groeien. Gelegen in het centrum van de Mekong Delta, ongeveer 170 kilometer ten zuiden van Ho Chi Minh City, werd ooit bekend als de hoofdstad van de westelijke provincie. Economisch gezien is de provincie een ruggengraat van het land dat rijst, fruit en verse schaal-en schelpdieren o-water Zuid-Vietnam produceert voor decennia.
Zittend temidden van honderden rivieren en kanalen, Can Tho Het landschap is zo uniek dat het deel uitmaakt van de tour programma's voor reizigers die naar Ho Chi Minh City. Er zijn twee 4-sterren boutique hotels (Victoria Cantho en Victoria Chau Doc), gevestigd in deze stad.

Cantho Floating Market
, gelegen in het Mekhong Delta, Cantho het landschap bestaat uit een massieve netwerk van kanalen en waterwegen. De gemeenschappelijke toneel van dagelijkse leven van de lokale bevolking hier is aangetoond in drijvende markten die kan worden gezien in elke provincie langs de delta.
Cai Be, Cai Rang, Phung Hiep, Phong Dien, Nam en Long Nga Xuyen zijn enkele van de drijvende markten bezocht door toeristen. Onder hen, Cai Rang Floating Market lijkt de levendigste. De markt is geopend gedurende de dag, maar is de drukste tijd van zonsopgang tot ongeveer 9 uur. De rivier is druk met boten van verschillende grootte die een verscheidenheid van producten van de boerderij te vervoeren. Elke boot heeft een rechtopstaande stok waarvan de bovenkant wordt gebruikt om monsters van producten te hangen, zodat de goederen kunnen worden zichtbaar vanuit de verte. De meest voorkomende verkochte goederen is hier vruchten, maar vindt u enkele kleine boten die frisdranken en bieren aan toeristen verkocht.
De meeste reizigers die naar Cai Rang Floating Market te stoppen gaan op My Tho op een boot naar boomgaarden, boerderijen en bee kokos snoep fabrieken in Ben Tre rondleiding. Naast de drijvende markt, zijn er enkele plaatsen een bezoek waard, zoals Ninh Kieu Quay, Binh Thuy Tempel en Cantho Toeristische tuinen.

Cantho Toeristische Gardens
Een combinatie van een agrarisch tour en een bezoek aan huis, Toeristische Garden Tours hebben Cantho aan populariteit gewonnen in de afgelopen jaren. In deze tour zullen de bezoekers bezoek aan de lokale tuinen en boomgaarden en eten van vers voedsel en lokale keuken. Sommige boeren zetten een deel van hun grond voor een dierenasiel, dat wordt de thuisbasis van tropische vogels, vissen en schildpadden. Sommige boerderijen bieden onderdak aan bezoekers die willen overnachten in de boerderij.