U bevindt zich hier: Vietnam Nha Trang  
 VIETNAM
Hanoi
Ha Long Bay
Ho Chi Minh City
Hoi An
Hué
Mekong Delta
Mui Né
Nha Trang
Sapa
Phu Quoc Island
Da Lat
Can Tho
Danang
Phan Thiet
Hai Phong
Ninh Binh
Vung Tau
Ca Mau

NHA TRANG
 

Misschien wel de meest bekende strand bestemming in Vietnam, Nha Trang ligt op slechts 445 kilometers ten noorden van Ho Chi Minh en toegankelijk zijn via vliegtuigen, treinen en auto's. De stad is beroemd om zijn lange witte zandstrand, helderblauw water en uitstekende visgerechten.
Er zijn een aantal mooie stranden in de buurt van Nha Trang, maar de mooiste stranden zijn gelegen in het noordwesten van de stad. Onder hen zijn Doc Laat Beach, Van Phong Bay en Lanh Dai Beach. Laat Doc is een klein en rustig strand met fijn, wit zand. Het strand wordt beschermd door kleine eilandjes, waardoor de zee in dit gebied rustig en veilig om te zwemmen. Van Phong Bay ligt op 50 kilometer ten noorden van Nha Trang. Dit lange strand is een centrum van watergedragen activiteiten zoals snorkelen, waterskiën en zeilen. De verste van alle drie de stranden, Dai Lanh strand is lang en gezegend met een zacht, wit zand en kalm water.
Tientallen eilandjes zijn gevonden voor de kust, het stimuleren van tal van duik-en snorkel mogelijkheden. De stad heeft haar best weer van januari tot het einde van september. De moesson begint medio oktober tot december. De stad beschikt over een groot aantal accommodaties uit de begroting van pensions tot het wereldberoemde boutique resorts.
Naast de stranden en eilanden, zijn er andere natuurlijke en historische bezienswaardigheden in de stad Nha Trang.

Thap Ba Hot Springs
Thap Ba Hot Springs is gelegen aan de rand van de stad. Het heeft verschillende beken en meren waarvan het water afkomstig is van Hon Son Mountain in de buurt. Reizigers kunnen tot wandelt over de streams aan de Highland meren of bekijk duizenden's Vietnam zee en zoet water van de monsters bij het Instituut voor Oceanografie. De luxe Evason Hideaway Resort ligt op slechts 15 kilometer van de veren.

Nha Trang Kathedraal
De bouw van Nha Trang kathedraal begon in 1928 en eindigde 1934. De donkerbruine christelijke kerk is versierd met kleurrijke glasramen en huizen drie grote klokken. Het gebouw staat op een elegant golvend land omgeven plaatselijke huizen. Massa wordt gehouden van maandag tot zaterdag om 5 uur en 4.30 uur en zondag om 5 en 7 uur en 4.30 uur.
Po Nagar Cham Towers
De restanten van Champa koninkrijk, Po Nagar Towers is de vermeende worden gebouwd tussen de 8e en 12e eeuw. De tempel bestaat uit zeven torens, maar slechts vier overleven de vernietiging. De vierkante toren is gemaakt van gebakken stenen piramide met top. De buitenkant van de torens is een uiting van kunst met Champa gebeiteld houtsnijwerk beeltenis van dansende elfjes, raceboten en het dagelijks leven van oude mensen. Elke toren is gewijd aan verschillende hindoegoden, zoals Shiva, Ganesha en Uma. De torens zijn gelegen op een granieten heuvel op de linkeroever van de Cai rivier.