U bevindt zich hier: Vietnam Mui Né  
 VIETNAM
Hanoi
Ha Long Bay
Ho Chi Minh City
Hoi An
Hué
Mekong Delta
Mui Né
Nha Trang
Sapa
Phu Quoc Island
Da Lat
Can Tho
Danang
Phan Thiet
Hai Phong
Ninh Binh
Vung Tau
Ca Mau

MUI NÉ
 

Mui Ne is een klein strand plaatsje ongeveer 22 kilometer ten oosten van Phan Thiet. De stad heeft een reputatie van lange zandstranden met palmbomen omgeven stranden die zich uitstrekken voor mijl langs de Zuid-Chinese Zee.
Het stimuleert een groot aantal prive-stranden die ideaal zijn voor degenen die willen zonnen of zwemmen. Onder hen zijn Ong Dia Strand, Truoc Beach en Sau Beach. Verder naar het noorden van Mui Ne is Doi Duong, een prachtig strand dat 10 kilometer piste lang. Het heeft een zacht golvend zandduin en transparante blauwe wateren.
De meest comfortabele manier om naar Mui Ne is met de auto van Ho Chi Minh - de weg is in goede staat met een verscheidenheid aan hotels en restaurants verstrooiing onder de vissersdorpjes langs de weg. Ondanks de toenemende populariteit en de sterk toegenomen resorts, de meeste van de stranden van Mui Ne worden beschouwd als zuiver en exotisch.

Mui Ne Sand Dunes
Naast fijne zandstranden, Mui Ne heeft een imposante landschap van zandduinen die indruk op alle bezoekers. Velen van hen zijn een bron van inspiratie van artistieke foto's en schilderijen getoond in kaarten en reisgidsen dat het toerisme te bevorderen Vietnam. Het merendeel van de duinen kan worden gevonden kronkelen langs de bochtige stranden Mui Ne naast haar aan het strand weg. Elk van hen is uniek en vaak veranderen in verschillende vormen te wijten aan de wind.